Echtscheidingen zijn aan de orde van de dag. In Nederland loopt één op de drie relaties stuk. Een echtscheiding is een ingrijpende stap in het leven van jou en van jouw partner. Daar kunnen jullie alle hulp bij gebruiken. Marcel Nijveld, scheidingsbemiddeling & advies biedt jullie de hulp die je nodig hebt om jullie scheiding goed te regelen.

Na ruim 20 jaar actief te zijn geweest in de financiële dienstverlening ben ik gestart met Marcel Nijveld, scheidingsbemiddeling & advies. Ik heb de opleiding Register Financieel Echtscheidingsadviseur gevolgd bij opleidingsinstituut Lindenhaeghe.

Binnen het scheidingsproces neem ik een neutrale en onafhankelijke positie in. Goed of fout, schuld of onschuld, speelt geen rol. Mijn doel is jullie te begeleiden, te adviseren en te helpen om jullie echtscheiding goed te laten verlopen. En afspraken te maken waarmee jullie na de scheiding verder kunnen. Daarvoor neem ik de tijd die jullie daarvoor nodig denken te hebben. Het aantal gesprekken dat wij voeren, staat niet vooraf vast. Mijn tarief daarentegen wel.

Mijn werkgebied beperkt zich niet tot de gemeente Hellendoorn. In de rest van de provincie Overijssel, maar ook in Gelderland of Drenthe kun je een beroep op mij doen. Soms is het prettiger om een scheidingsadviseur te hebben die niet uit jullie woonplaats komt. Voor mij maakt dat niets uit, ik werk samen met verschillende advocaten en kan bij verschillende rechtbanken terecht.

Tot slot, maar zeker niet het minst belangrijk, mijn missie:

Niemand gaat “zomaar” scheiden. Vaak gaat aan een echtscheiding al het nodige vooraf. Ruzie, verdriet, onbegrip of een gebrek aan communicatie zijn vaak onlosmakelijk verbonden met een echtscheiding. Mijn doel is om jullie scheiding op een menselijke manier te laten verlopen, zodat jullie – als de scheiding eenmaal formeel is – kunnen bouwen aan een leven zonder elkaar. Dat is in jullie belang, maar ook in het belang van jullie eventuele kinderen.